• images/projects/Community/CoxComm/01_Cox.jpg
  • images/projects/Community/CoxComm/02_Cox.jpg
  • images/projects/Community/CoxComm/03_Cox.jpg

Cox Communications

Inventure Design asked to create a new customer care center in Lafayette, Louisiana. We were paired with Chenevert, an architecture firm from Baton Rouge, and together were able to create a two-floor, stand alone building that allowed customer access in the front and technician access at the rear of the building.

The building was truly designed from the inside out and the elliptical center was where all of the common elements of the program were located. The building was designed to be modular so that as the customer base increased, the building could be added on to in a deliberate manner.


  Community & Hospitality Projects