• images/projects/Corporate/AirLiquide/01_AirLiq.jpg
  • images/projects/Corporate/AirLiquide/02_AirLiq.jpg
  • images/projects/Corporate/AirLiquide/03_AirLiq.jpg

AirLiquide

The consolidation of eleven distinct offices into one Galleria office building required a unique approach. Doing it on a tenant improvement budget proved to be the driving design factor in this fourth-floor project. Because the consolidation brought together different cultures and standards, along with varying levels of furniture quality, multiple meetings took place and several levels of sign-off for approvals were required.

Inverting the standard office layout, all offices were located internally in a core area while workstations were given direct access to the windows. Traditional methods of departmental hierarchy used employee tenure to determine office assignments. A change in management helped convince staff that ease of communication and better acoustics made the workstations near the windows more desirable.


  Corporate Projects