• images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/01_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/02_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/03_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/04_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/05_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/06_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/07_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/08_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/09_Ascend-1010Travis.jpg
  • images/projects/Corporate/Ascend1010Travis/10_Ascend-1010Travis.jpg

Ascend Performance Materials (2015)

The client wanted to focus on congregation throughout the space. The large circular conference room was created as a destination for the entire space to use as a communal atmosphere. The installation of new technology in the space gives them the ability to adapt and reconfigure, regardless if a conference room is available for meetings. Incorporating their standard colors into the design of the office space helps to reinforce their brand.


  Corporate Projects