• images/projects/Corporate/Braemar/01_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/02_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/03_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/04_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/05_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/06_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/07_Braemar.jpg
  • images/projects/Corporate/Braemar/08_Braemar.jpg

Braemar Adjusting

Braemar wanted a design that incorporated a traditional color palette and finish selection into a modern open layout. The space utilized daylighting with large windows that brightened the space and highlighted the views on all sides. Earthy neutrals were paired with pops of their corporate branded bright blue throughout furniture and finishes.

The client wanted to foster a transparent and resourceful office that benefited their employees. Height adjustable desks throughout the open plan were chosen to improve the employees' experience. The few private offices in the core of the layout have glass walls and are surrounded by the open workstations that have an expansive exterior view.


  Corporate Projects