• images/projects/Corporate/DataCert//01_DataCert.jpg
  • images/projects/Corporate/DataCert//02_DataCert.jpg
  • images/projects/Corporate/DataCert//03_DataCert.jpg
  • images/projects/Corporate/DataCert//04_DataCert.jpg

DataCert

Our mission was to relocate the corporate headquarters of a rapidly growing company. After researching several locations, the client decided on a building with existing stone floors in the reception area, which were incorporated into the design. We also added a glass wall to form a large conference room with plenty of natural light that reached the reception area. Specialty collaboration areas were created throughout the space, utilizing corridor space, which improved efficiency and connected disparate departments in common projects. Bright colors were used as a functional design element to delineate project team home bases.


  Corporate Projects