• images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_boardroom1_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_boardroom2_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_boardroom4_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_breakroom1_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_breakroom3_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_stair1_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_stair2_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_stair5_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_stair8_web.jpg
  • images/projects/Corporate/Freeport LNG Expansion II/Freeport_stair9_web.jpg

Freeport LNG Expansion II

As a returning client, Inventure Design was asked to do a second expansion to the original Freeport LNG project. This time, the design included an internal stair connecting two floors, allowing employees to easily move throughout the space. The new design also included a new boardroom, complete with a custom table and banquette seating on the wall. This seating was designed with integrated power and data.


  Corporate Projects