• images/projects/Corporate/Galway/01_GalwayGroup.jpg
  • images/projects/Corporate/Galway/02_GalwayGroup.jpg
  • images/projects/Corporate/Galway/03_GalwayGroup.jpg
  • images/projects/Corporate/Galway/04_GalwayGroup.jpg
  • images/projects/Corporate/Galway/05_GalwayGroup.jpg
  • images/projects/Corporate/Galway/06_GalwayGroup.jpg
  • images/projects/Corporate/Galway/07_GalwayGroup.jpg

Galway Group

In an effort to change the client's culture, the design focused on modifying the office to a completely open concept plan. The office space opens to an exposed ceiling, a large break room and collaborative workstations. All perimeter offices have partial walls and no office fronts, which maintains a team atmosphere and improves communication. The workstations have acoustical clouds that create defined zones and are organized by the centralized copy and fax room. Huddle rooms were created at the back of the space for small team meetings and concentrated work.


  Corporate Projects