• images/projects/Corporate/Heim Payne Chorush/01_HeimPayne-Breakroom3.jpg
  • images/projects/Corporate/Heim Payne Chorush/02_HeimPayne-Conference2.jpg
  • images/projects/Corporate/Heim Payne Chorush/03_HeimPayne-Breakroom2.jpg
  • images/projects/Corporate/Heim Payne Chorush/04_HeimPayne-Reception.jpg
  • images/projects/Corporate/Heim Payne Chorush/05_HeimPayne-EntryWay-Signage.jpg
  • images/projects/Corporate/Heim Payne Chorush/06_HeimPayne-WorkRoom.jpg

Heim, Payne & Chorush

The original Heim, Payne & Chorush space was dark and heavily traditional, while their business efforts put emphasis on open-communication and collaboration. Inventure Design helped create a new office that more accurately reflected their values. Keeping the contemporary aspects of the client in mind, the new space was designed with bright materials and modern furniture.  The building required that the walls around the angled conference room could not be deconstructed, so the design was laid out around it. The break room opens to the rest of the office via glass sliding doors, where it holds large tables for employees to gather and socialize while they eat. 


  Corporate Projects