• images/projects/Corporate/HeardRobins/01_HeardRobins.jpg
  • images/projects/Corporate/HeardRobins/02_HeardRobins.jpg
  • images/projects/Corporate/HeardRobins/03_HeardRobins.jpg
  • images/projects/Corporate/HeardRobins/04_HeardRobins.jpg

Heard, Robins, Cloud & Lubel

After a consolidation of offices, this client needed a larger space. Changes in the practice dictated a reduction of support staff, a large central library elimination, centralization of legal files and a standardization of office sizes. We were able to achieve these goals while creating an upscale, sleek office space. The custom reception desk was designed to accommodate two assistants and serves as the focal point of the office. The design created several different sized conference rooms that revolved around the reception area. The late addition of a mock courtroom gave the attorneys the ability to realistically rehearse before trials.


  Corporate Projects