• images/projects/Corporate/LincEnergy/01_LincEnergy.jpg
  • images/projects/Corporate/LincEnergy/02_LincEnergy.jpg
  • images/projects/Corporate/LincEnergy/03_LincEnergy.jpg
  • images/projects/Corporate/LincEnergy/04_LincEnergy.jpg
  • images/projects/Corporate/LincEnergy/05_LincEnergy.jpg

Linc Energy

After a year of occupying their previous space, this client was bought out of their lease and required to relocate. To reduce expenses, our team reused items from the existing space and specified new, complementary pieces. Strengthening the brand, the logo form was repeated throughout the space, as seen in the glass conference room screening films.

The logo colors were used as an inexpensive design element for wall color variations and added vibrancy to the space. It also featured standard work stations with flexibility for expansion and transition. A compact schedule and late change in the design direction resulted in an airy and inviting reception area. Open communication between the client and our design team ensured the project completion date was met.


  Corporate Projects