• images/projects/Corporate/PeoplesEnergy/01_Peoples-Energy.jpg
  • images/projects/Corporate/PeoplesEnergy/02_Peoples-Energy.jpg
  • images/projects/Corporate/PeoplesEnergy/03_Peoples-Energy.jpg

Peoples Energy

This headquarters relocation for an Illinois-based utility company assisted in changing the exploration and production firm to a team-based organization. The client was expanding to two-floors but wanted a space that would retain a sense of camaraderie among the employees. The space selected previously housed a law firm and featured a staircase that allowed for quick and easy transfers between floors. We reused many of the existing walls, rooms and traditional detailing that aligned with the client’s design image. A large coffee bar and lunch room centralized common areas while high-end A/V technology assisted in creating collaborative opportunities.


  Corporate Projects