• images/projects/Corporate/ProbeResources/01_Probe.jpg
  • images/projects/Corporate/ProbeResources/02_Probe.jpg
  • images/projects/Corporate/ProbeResources/03_Probe.jpg

Probe Resources

A spinoff from our successful work with Spinnaker Exploration, this project on the Waterway in The Woodlands took part of the top floor for their new corporate headquarters. Because the space wrapped around the west-side of the building, our main caveat to solve was how to move visitors from the reception area to the boardroom without requiring them to walk through the entire space. The addition of a secondary door allowed guests and partners access to the boardroom without exposing sensitive data in public areas. Natural colors and material finishes were implemented to reflect the company's commitment to their onshore resources.


  Corporate Projects